הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות חמאה
3 שאלוט, קצוצים דק
1 גזר מגורר
1/2 כוס יין לבן
קורט חוטי זעפרן
1 מיכל קרם פרש
2-1 כפות מיץ תפוזים
מלח
אופן ההכנה
1. במחבת ממיסים את החמאה ומאדים את השאלוט והגזר, מעל להבה בינונית, עד שרק מתחילים להזהיב.
2. במקביל משרים את הזעפרן ב-2 כפות יין. מוסיפים את היין והזעפרן למחבת ומביאים לרתיחה. מאדים את היין, כמעט כליל ומורידים מהכיריים. מצננים.
3. בצנצנת מערבבים את התערובת הקרה עם קרם פרש, טועמים ומתבלים במלח ומיץ תפוזים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון