הוראות הכנה
מרכיבים
מעט חמאה
מלח,פלפל, שאטה גרוס
עשבי תבלין קצוצים (רוזמרין,טימין)
100 מ"ל ברנדי
100 מ"ל יין לבן
1/2 ק"ג ציר בקר מסונן
1/2 1 ליטר שמנת מתוקה
6. כפות הגשה של חרדל
אופן ההכנה
במעט החמאה מגנים קלות מלח, פלפל לבן גרוס וקמצוץ פלפל שאטה גרוס.
מוסיפי את עשבי התבלין הקצוצים.
מוסיפים את הברנדי ומבעירים (פלאמבה).
אחרי ההבערה כשאין אש יותר,מוסיפים את היין הלבן,את הציר ואת השמנת, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החרדל ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש.
הרוטב מוכן.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון