חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים
1 גזר
1 בצל גדול לא קלוף
2 ראשי שום
2 כוסות רוטב סויה יפני
1/4 כוס סאקי
1/2 כוס דבש
1 כוס סוכר חום
פלפל שחור גרוס
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה או 2 כפות שמנת צמחית
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
1. קולים וחורכים היטב את הפלפלים, הגזר, הבצל וראשי השום (השום צריך להתרכך מעט בקלייה).
2. מכניסים לסיר, מוסיפים 2 כוסות רוטב סויה, סאקי, דבש וסוכר. מתבלים בפלפל שחור גרוס ומבשלים על אש קטנטנה כ-30 דקות.
3. מרסקים בבלנדר ומעבירים דרך מסננת דקה. לפני ההגשה, מחממים את הרוטב ומוסיפים מרגרינה בטעם חמאה או שמנת צמחית לעיבוי הרוטב, ומעט מיץ לימון.
מגיש: lee75
מקור: עמיר אילן
שתף את המתכון