הוראות הכנה
מרכיבים
קילו עצמות בקר
3 שיני שום
גזר
בצל
2 גבעולי בצל ירוק
4 כפות רוטב סויה
כף גינגיר טרי מגורר דק
4 כפות מירין [ ניתן להשיג בחניות תבלינים מהמזרח הרחוק ]
אופן ההכנה
מבשלים את נעצמות והירקות [ ללא קילוף] בליטר מים כ שעה עד לצימצום נוזלים לחצי
מסננים ומוסיפים לנוזל סויה גינגר ומירין ומבשלים כשעה נוספת עד שמתקבל רוטב בכמות של כוס בערך [ מסננים ומוצאים את הגינגר ]
מצננים והרוטב מוכן
מגיש:
מקור: סאקורה מרי
שתף את המתכון