הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס יין אדום מתוק
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
רבע כוס חומץ
1 שן שום גדולה קצוצה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית קורנפלור מדולל במעט מים
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
מספר מצוצמם של טיפות צבע מאכל אדום
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים למעט הקורנפלור המדולל בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות נוספות. מסננים את הרוטה מהשום והג'ינג'ר ומגישים חם או קר עם אגרול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון