חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב לדג ברבוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקש לשלוח לי מתכונים לדגי ברבוניה אודה לכם מקרב לב אתי
רוטב לדג ברבוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקש לשלוח לי מתכונים לדגי ברבוניה אודה לכם מקרב לב אתי
הוראות הכנה
מרכיבים
12 ברבוניות
2 תפוזים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית פלפל גרוס (טחון)
2 כפות קמח
מחל ופלפל
1 לימון
אופן ההכנה
דוקרים את הדגים בסיכה בכמה מקומות להחדרת הטעמים.
מנחים את הדגים וזוליפים עלים את מחצית שמן הזיית (אפשר להבריש).
בוזקים את הפלפל הגרוס ומנחים פרוסות של תפוז אחד שפרסנו.
עד כאן רצוי להכין מראש 6 שעות ועדיף לילה.
מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל וטובלים את הדגים ומנערים מעודפי הקמח שתשאר שכבה דקה.
טיפ ! ניתן את הקמח המתובל להכניס לשקית שלמה ללא חורים עם הדגים לנפח השקית לסגור וליצור בועה שם לנער את השקית הציפו יוצא נפלא והשקית לפח ללא לכלוך.
נותר 1/4 כוס שמן זית לחמם לטגן הדגים 2 דקות מכל צד ושומרים במקום חם
בגמר הטיגון סוחטים את התפוז שנותר ואת הלימון ומוסיפים לשמן בו טוגנו הדגים מוספים מלח ופלפל מבשלים כ-5 דקות.
הגשה : מניחים צלחת מרכזית עם הדגים
מגישים את הרוטב בנפרד כל סועד לוקח ויוצק מהרוטב על הדגים
ניתן את הצלחת לקשט בתפוז נוסף ופטרוזליה.
תוספת מומלצת: לחם שום
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון