הוראות הכנה
מרכיבים
350 מ"ל שמן זית כתית מעולה של זיתא
50 מ"ל שמן פלפלים אדומים
6 שיני שום טרי גדולות קצוצות
6 חלמונים של ביצים טריות
12 יחידות אנשובי משובח ארוז בשמן זית, קצוץ
2 כפות מיץ לימון
2 כפות מיץ ליים
2 כפות חומץ שרי כהה
1 כף חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
טורפים את החלמונים בקערה, טוחנים את השמנים עם השום הטרי ומסננים את השמן המתובל לקערת החלמונים.
טורפים את שאר המצרכים עד לרוטב הומוגני וסמיך.
**** לשמן פלפל אדום חותכים פלפל לרצועות ומטגנים עד שהפלפל מזהיב כמהה מסננים
ומצננים לחם החדר
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון