חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב לספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב לספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון (מומלץ טרי).
1 קופסת עגבניות מגורדות עם בזיליקום ואורגנו
1 רסק עגבניות קטן
2 עגבניות חתוכות
2 שיני שום חתוכים דק.
כף קטשופ
1/2 כפית סוכר.
שמן זית
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח ופלפן לבן
אופן ההכנה
יוצקים כמות נדיבה של שמן זית לסיר טפלון.
מטגנים בצל חתוך דק עד להזהבה.
מטגנים את הבשר הטחון בסיר עד אשר לא נשאר אדום.
מוסיפים את שיני השום.
מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לטגן עוד מס' דקות.
מוסיפים את קופסת העגבניות המגורדות ואת הרסק, קטשופ וסוכר.
מוסיפים כוס מים רותחים.
מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה.
מוסיפים כפית אבקת מרק עוף או משפורפרת (נוזלי).
מוסיפים כפית גדושה של מלח.
מוסיפים מעט פלפל לבן.
מרתיחים.
מבשלים שעה על אש נמוכה.
מגיש: lior
מקור: עצמי
שתף את המתכון