הוראות הכנה
מרכיבים
בצל 1
½ רסק עגבניות גדול
שמן זית לתיבול
פלפל שחור
פפריקה אדומה מתוקה
אבקת מרק עוף
אוגנו
אופן ההכנה
לשים בסיר קטן שמן זית 2 כפות לקצוץ את הבצל דק, דק ולשים בסיר מיד שהשמן חם. לטגן עד להשחמה קלה. לאחר מכן לסים ½ קופסה של רסק עגבניות גדול ולערבב ½ דקה . להוסיף ½1 כוסות מים רותחים ולערבב ומיד כפית פפריקה אדומה ¼ כפית פלפל שחור 1 כף אבקת מרק עוף וכף אורגנו. (אפילו עוד כפית לפי העין) לערבב כל הזמן שלא ידבק 5 דקות והרוטב מוכן.
בהצלחה
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון