הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלמונים
1 כף מיץ לימון
1 כף מים
¼ כפית מלח
קורט פלפל לבן
180 גר' חמאה או מחמאה רכה
אופן ההכנה
1.מניחים את החלמונים בקערה בשיטת הסיר הכפול (בן מארי). אין לתת לקערה לגעת במים
הרותחים, בוחשים מעט.
2.מוסיפים את מיץ הלימון, המים, המלח והפלפל, בוחשים במערבל ידני או בבלנדר ידני עד
שהתערובת מסמיכה.
3.מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה, בהדרגה עד לקבלת תערובת שדומה
למיונז.
מגישים מיד או שומרים בכלי על הסיר לחימום, בוחשים מדי פעם.
**ניתן להוסיף צמחי תבלין קצוצים לפי הטעם או מעט שום או חרדל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון