הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות עגבניות מקולפות
1 בצל גדול
1 גזר גדול
1 כוס שמן זית
100 גרם עלי בזיליקום
1 כף מלח
1/2 כף סוכר
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מכניסים את העגבניות למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מקצצים את הבצל והגזר, חותכים את הבזיליקום לרצועות דקות.
במחבת גדולה מחממים את השמן זית על אש נמוכה, מטגנים הבצל והגזר 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלח, סוכר ופלפל שחור ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
כשהרוטב מוכן מסירים מהאש ומוסיפים את הבזיליקום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון