חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב סאטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב אינדונזי ידוע המלווה שיפודי בשר בעיקר.
רוטב סאטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב אינדונזי ידוע המלווה שיפודי בשר בעיקר.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן תירס
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
חצי כוס חמאת בוטנים
2 כוסות חלב קוקוס
רבע כוס רוטב סויה
2 כפיות סוכר חום
מיץ מלימון אחד
100 גרם בוטנים מרוסקים
אופן ההכנה
בסיר קטן מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים תוך כדי בחישה עוד כדקה. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את חלב הקוקוס בהדרגה ותוך כדי בחישה מתמדת, עד לקבלת תערובת בדרגת סמיכות של שמנת. מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר ומיץ הלימון. מבשלים עוד כחמש דקות, מסירים מהלהבה ובוחשים פנימה מחצית מכמות הבוטנים. מאחסנים במקרר.
יש להוציא מהמקרר חצי שעה לפני ההגשה ולזרות את הכמות הנותרת של הבוטנים מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון