בהולנד מגישים את הרוטב הזה במקום הקטשופ שלנו כתוספת לצ'יפס. brהרוטב מתאים גם לשיפודים. אפשר לצקת את הרוטב אחרי שהשיפודים יצאו מהגריל. brאפשרות שניה היא להשרות את פיסות העוף בחלק מהרוטב לכמה שעות או ללילה במקרר, ורק אחר כך לשפד ולצלות . brמומלץ להגיש את השיפודים לצד אורז לבן. br br
|
|
בהולנד מגישים את הרוטב הזה במקום הקטשופ שלנו כתוספת לצ'יפס. brהרוטב מתאים גם לשיפודים. אפשר לצקת את הרוטב אחרי שהשיפודים יצאו מהגריל. brאפשרות שניה היא להשרות את פיסות העוף בחלק מהרוטב לכמה שעות או ללילה במקרר, ורק אחר כך לשפד ולצלות . brמומלץ להגיש את השיפודים לצד אורז לבן. br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' בוטנים קלויים לא מלוחים
2 בצלים ירוקים
2 שיני שום
1 כפית קארי
1 כפית כמון
½ כפית כוסברה טחונה
2 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
מים לפי הצורך (בערך כוס)
טוחנים למחית חלקה למדי, שופכים לסיר קטן ומבשלים על אש קטנה כמה דקות.
אופן ההכנה
נותנים את החומרים במעבד מזון, טוחנים למחית חלקה,יותקים לסיר קטן ומבשלים על אש קטנה מספר דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון