הוראות הכנה
מרכיבים
כף שמן
1 בצל קצוץ
חצי כף פפריקה
מלח +פלפל
כף רסק עגבניות
כוס מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל לשקיפות ולהוסיף את כל השאר
להרתיח פעם אחת ואז לשים את הירקות הרשומים בהקדמה (אפשרי קפואים לאחר שטיפה).
אפשרויות שונות+תוספות:
לקציצות הפילה להוסיף כמון ומעט מיץ לימון לרוטב
ללקציצות מבשראו כרובית להוסיף לרוטב בהרת(של קובה - תבלין עירקי)
לשעועית ירוקה +צהובה להוסיף שום
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון