חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות בסיסי לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב זה משמש כבסיס לרוטבי עגבניות שונים. כדאי להכינו מראש ולשמור במקרר או בהקפאה.
רוטב עגבניות בסיסי לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב זה משמש כבסיס לרוטבי עגבניות שונים. כדאי להכינו מראש ולשמור במקרר או בהקפאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג עגבניות טריות, מרוסקות
1 בצל יבש קצוץ דק
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום מעוכות
מלח
1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים פנימה את השום ומטגנים מעט גם אותו.
2.מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הגזר החתוך, המלח והסוכר ומבשלים כ-20 דקות.
3.מורידים מהאש, מצננים ומסננים.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון