הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג עגבניות טריות, מרוסקות
100 גרם בייקון חתוך לרצועות
2-3 פלפלוני קיינה חתוכים
1 בצל יבש בגודל בינוני, קצוץ
3 שיני שום מעוכות
50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
5 עלי אורגנו טרי, קצוצים
3 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מחממים את השמן עם הבייקון והבצל ומטגנים עד שהבייקון מתחיל להזהיב
2.מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה נוספת
3.מוסיפים את העגבניות וחצי מכמות הפרמזן, מוסיפים את הפלפלונים החריפים וממליחים. מבשלים תוך כדי בחישה מעת לעת במשך כ-10 דקות.
4.לקראת סוף הבישול מוסיפים את האורגנו הטרי.
מגרדים מעל את שארית הפרמזן ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון