הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם עגבניות מיובשות שהושרו בשמן זית (לשמור את שמן הזית)
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
3 שיני שום חצויות
2 כפות רסק עגבניות
כפית מלח
חצי כפית סוכר
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מחממים במחבת שתי כפות שמן זית ששהה עם העגבניות המיובשות. מוסיפים את העגבניות המיובשות, רסק העגבניות והשום ומעט מים. מבשלים על קטנה כעשר דקות.
מעבירים את הכל למעבד מזון. מוסיפים את האגוזים, סוכר, מלח ופלפל שחור ומעבדים למחית חלקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון