הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג עגבניות טריות
או
1 קופסה עגבניות משומרות
1/3 כוס מים
3 שיני שום מעוכות
1/2 כוס שמן זית
1 כפית אורגנו מיובש
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מרסקים את העגבניות במעבד מזון עד שמתקבלת עיסה חלקה, ללא חתיכות.
2.מחממים בסיר מעט שמן זית ומוסיפים לו את השום.
3.מטגנים את השום עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
4.מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת שמן הזית, מתבלים במלח ומבשלים כ-30 דקות. מחצית מהזמן על אש נמוכה.
5.מעת לעת מוסיפים מים כדי שהרוטב לא יסמיך מדי.
6.כ-6 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את האורגנו.
שופכים על הפסטה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון