חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פטריות ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פטריות ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פטריות קצוצות
2 כפות חמאה או מחמאה
2 כפות בצל קצוץ
1/2 כוס רסק עגבניות
1/2 כוס יין לבן
1 כוס רוטב בשר בקר (או מרק בשר/או פטריות)
1/4 כף רוטב ווסצסטר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ההכנה
1. מטגנים את הבצל בחמאה/מחמאה עד שהם רכים מאוד.
2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ -2-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את היין, ומבשלים, עד צימצום לחצי נוזל
4. מוסיפים את רוטב הבשר ואת רסק העגבניות ומבשלים כ -5 דקות.
5. מוסיפים את הווסצסטר מלח ופלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף עשבי תיבול האהובים עליכם על רוטב זה).
6. מגישים עם סטייק צלוי או הודו או עוף .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון