הוראות הכנה
מרכיבים
פטריות יער מיובשות (פורטיני)
חמאה לטיגון
פלפל שחור גרוס
מלח
שמנת מתוקה
½ כוס רוטב צלי המורכב ממים ומאבקה בטעם צלי של אוסם.
אופן ההכנה
להשרות את הפטריות במים פושרים כחצי שעה.
להוציא ולסחוט אותן.
להמיס את החמאה במחבת גדולה
להוסיף את הפטריות ולערבב
לתבל בפלפל שחור ובמלח.
להוסיף את השמנת המתוקה, ולערבב היטב.
להמשיך ולבשל עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
להוסיף את רוטב הצלי ולהמשיך לבשל עד שהרוטב מסמיך.
לצקת מעל הסטייק.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון