חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פטריות עם שמנת (1)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פטריות עם שמנת (1)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת פטריות (שמפניון או כל סוג אחר שאוהבים) פרוסות לעיגולים
בצל בינוני
2 שיני שום
חצי מיכל שמנת לבישול
2 כפיות אבקת מרק עוף פרווה או אבקת מרק פטריות
חצי כוס מים בערך
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1.פורסים את הבצל לטבעות ומטגנים במעט שמן עד לשקיפות של הבצל.
2.מוסיפים את הפטריות ואת השום וממשיכים לטגן עד שהפטריות מפרישות נוזלים ומתכווצות מעט.
3.מוסיפים את השמנת מבשלים מעט עד שהשמנת מצטמצמת מעט ומוסיפים את המים , מערבבים ומבשלים כ3 דקות.
4 מוסיפים את אבקת המרק המלח והפלפל, עם יש צורך והרוטב סמיך מידי מוסיפים עוד מים, עם דליל מידי, מבשלים עוד כדקה. טועמים ומתבלים עוד במידת הצורך.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון