הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
4. שרימפס
5. מולים
שיני שום חתוכות גס
3. גופים של קלמארי שלמים או חתוכים לטבעות
בזיליקום טרי
יין אדום
רוטב עגבניות
מלח,פלפל שחור.
אופן ההכנה
מקפיצים את השרימפס והמולים בשמן זית, מוסיפים שום ומנמיכים את האש.
מוסיפים את הקלמארי ואת היין האדום, מצמצמים על להבה גבוהה, מוסיפים חצי מצקת לערך של רוטב עגבניות, מלח,פלפל ובזיליקום טרי.
שופכים פסטה לתוך הרוטב ומקפיצים יחד.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון