הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה
4. שרימפס
5. מולים
מעט חוטי זעפרן
4. גופי קלמארי
יין לבן
מלח,פלפל לבן
שמנת
אופן ההכנה
מקפיצים את השרימפס בחמאה,מוסיפים את המולים.
מוסיפים מעט זעפרן (1-2 חוטים) וממשיכים להקפיץ.
מוסיפים את הקלמארי בגוף שלם או חוך לטבעות (תלוי בהעדפה האישית)
מוסיפים יין לבן ומצמצמים.
מתבלים ומוסיפים שמנת, מצמצמים ומוסיפים פסטה לרוטב,
מקפיצים יחד.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון