חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פרוטי דה מארה שמנת זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פרוטי דה מארה (פירות ים) עם שמנת וזעפרן לפסטה
רוטב פרוטי דה מארה שמנת זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פרוטי דה מארה (פירות ים) עם שמנת וזעפרן לפסטה
הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה
4. שרימפס
5. מולים
מעט חוטי זעפרן
4. גופי קלמארי
יין לבן
מלח,פלפל לבן
שמנת
אופן ההכנה
מקפיצים את השרימפס בחמאה,מוסיפים את המולים.
מוסיפים מעט זעפרן (1-2 חוטים) וממשיכים להקפיץ.
מוסיפים את הקלמארי בגוף שלם או חוך לטבעות (תלוי בהעדפה האישית)
מוסיפים יין לבן ומצמצמים.
מתבלים ומוסיפים שמנת, מצמצמים ומוסיפים פסטה לרוטב,
מקפיצים יחד.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון