חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פריקסה לבורקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב לבורקס או סלסלת עלי פילו ממולאת ברוטב הזה .
רוטב פריקסה לבורקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב לבורקס או סלסלת עלי פילו ממולאת ברוטב הזה .
הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר כבד.
100 ג"ר קורקבנים מנוקים.
150 ג"ר חזה עוף.
100 ג"ר לבבות עוף .
כפית קמח.
כף אבקת מרק.
כף אבקת מרק פטריות.
שתי בצלים בינוניים.
5 שיני שום.
כפית רסק עגבניות.
קופסה קטנה של פטריות שפניון טריות.
תיבול לפי הטעם.
אופן ההכנה
לצלות על אש גלויה או בגריל את הכבד ולפרוס קוביות בינוניות .
במחבט חמה לטגן רצועות של הבצל עד ההזהבה
ולהוסיף את השום הקצוץ גס לטגן מעט (לא לשרוף את השום זה נעשה מר )
להוסיף מעל את הפטריות החתוכות לפרוסות דקות .
לעוד דקת טיגון במחבט להוסיף העוף חתוך לרצועות ושאר המרכיבים לטיגון קל נוסף בערך 2 דקות .
ואז להוסיף מים רותחים עד לכיסוי
ולתבל להמליח לפי הטעם .
את הרסק והקמח לערבב עם חצי כוס מים מהברז
להוסיף ולבשל עד לצימצום הרוטב והסמכתו ( אם זה סמיך מדי תוסיפו מים).
בהצלחה ובתאבון titi.
מגיש: titi
מקור:
שתף את המתכון