הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר כבד.
100 ג"ר קורקבנים מנוקים.
150 ג"ר חזה עוף.
100 ג"ר לבבות עוף .
כפית קמח.
כף אבקת מרק.
כף אבקת מרק פטריות.
שתי בצלים בינוניים.
5 שיני שום.
כפית רסק עגבניות.
קופסה קטנה של פטריות שפניון טריות.
תיבול לפי הטעם.
אופן ההכנה
לצלות על אש גלויה או בגריל את הכבד ולפרוס קוביות בינוניות .
במחבט חמה לטגן רצועות של הבצל עד ההזהבה
ולהוסיף את השום הקצוץ גס לטגן מעט (לא לשרוף את השום זה נעשה מר )
להוסיף מעל את הפטריות החתוכות לפרוסות דקות .
לעוד דקת טיגון במחבט להוסיף העוף חתוך לרצועות ושאר המרכיבים לטיגון קל נוסף בערך 2 דקות .
ואז להוסיף מים רותחים עד לכיסוי
ולתבל להמליח לפי הטעם .
את הרסק והקמח לערבב עם חצי כוס מים מהברז
להוסיף ולבשל עד לצימצום הרוטב והסמכתו ( אם זה סמיך מדי תוסיפו מים).
בהצלחה ובתאבון titi.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון