הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס
½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס
½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס
350 מ"ל שמן קנולה איכותי
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
200 גר' שום כתוש טרי
20 גר' מלח דק
10 גר' פלפל לבן
קורט אורגנו
קורט שאטה גרוס
אופן ההכנה
מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מאחסנים בקרור בכלי סגור ל 5 ימים.
מגיש:
מקור: אל גאוצ'ו אילת
שתף את המתכון