הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 צרור פטרוזיליה (עלים בלבד)
10 עלי בזיליקום
8 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס חומץ
מלח ופלפל, לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הבזיליקום והשום למחית אחידה. מעבירים לקערה.
מוסיפים תוך בחישה שמן זית, שמן קנולה וחומץ עד שיכסו את העלים (אם צריך, מוסיפים 4-3 כפות שמן וחומץ באותו היחס).
מוסיפים תבלינים, מערבבים היטב ומעבירים לצנצנת או לבקבוק. שומרים במקרר.
טיפ:
שמרו את הרוטב בבקבוק צר, בדומה לבקבוק קטשופ, או חוררו את מכסה המכל כדי לאפשר יציקה נוחה של הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון