הוראות הכנה
מרכיבים
כפיות שמן זית
1/2 כוס בצל חתוך דק דק דק
1 פלפל ירוק בינוני חתוך לפרוסות דקות
3 שיני שום, גדולות , כתושות
1.5 כוסות מים
קופסה גדולה של רסק עגבניות
1/2 כפית בזיליקום מיובש
1/2 כפית אורגנו
1 כפית פטרוזיליה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שפכו את השמן לתוך מחבת גדולה ועמוקה על חום בינוני. הוסיפו את הבצל והפלפל הירוק, ערבבו ובשלו למשך 5 דקות.
הוסיפו את השום והמשיכו לבשל תוך כדי עירבוב, עד שהירקות רכים.
הוסיפו את המים וערבבו פנימה את רסק העגבניות. הוסיפו את התבלינים, הורידו את עוצמת האש, ובשלו למשך כ20 דקות או עד שהרוטב סמיך מספיק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון