הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבי' 400 גר' פסטה
1 מיכל שמנת מתוקה (השף הלבן אפשר גם 15% לבישול אבל לדעתי הכי טעים זה 28%
10 יח' בערך פטריות שומפניון טריות חתוכות (אפשר מקופסה אבל עדיף טרי)
3 כפות רסק עגבניות
בזיליקום
אורגנו
פפריקה מתוקה
3 שיני שום פרוס דק
מלח
חמאה לטיגון
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההוראות לסננן
לרוטב
1 לפרוס את הפטריות ולטגן בחמאה
2 לקראת סוף הטיגון להוסיף את השום ורסק העגבניות ושאר התבלינים לטגן תוך כדי בחישה
3 להוסיף את מיכל השמנת מתוקה להביא לרתיחה ולכבות את האש
להגשה
להשים בצלחת פסטה עם רוטב מעל ולהוסיף גבינב צהובה או מוצרלה מגורדת
בתאבון
קובי
(חברה... תנו תגובות שיהיה לי חשק להמשיך ולהביא לכם מתכונים טובים)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון