חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב שרימפס מהיר לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מאכל המתחיל בלטגן בצל ושום ישתפר פלאים עם כוס יין לבן או אדום. brאנחנו לא מאמינים ביין לבישול. אם היין טוב לשתיה יהיה טוב לבישול אחרת שופכים אותו.
רוטב שרימפס מהיר לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מאכל המתחיל בלטגן בצל ושום ישתפר פלאים עם כוס יין לבן או אדום. brאנחנו לא מאמינים ביין לבישול. אם היין טוב לשתיה יהיה טוב לבישול אחרת שופכים אותו.
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בצל קצוץ
כוס אפונה קפואה
שקית בייבי שרימפס
לפחות 3 שיני שום קצוצות
לפחות כוס יין
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מרתיחים סיר מים גדול לפסטה.
מפשירים את הבייבי שרימפס עד הסוף.
במחבת או סיר סוטאז מחממים שמן זית
מוסיפים בצל ומאדים עד שזהוב
מוסיפים שום וממשיכים לאדות דקה
מוסיפים אפונה ומאדים עוד 2 דקות
מוסיפים יין ומאדים עד שמתייבש
מוסיפים שרימפס ומביאים לרתיחה לא לבשל יותר מ3 דקות את השרימפס!!!!
מגישים על פסטה שבושלה במים הרותחים 🙂
מגיש: מיכלזיו
מקור:
שתף את המתכון