הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בצק עלים
למילוי:
2 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כוסות שמן
1 יוגורט
250 גרם אגוזים קצוצים מעט
לסירופ:
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
3 ביצים
לימון אחד סחוט
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מחלקים את בצק העלים ל 2 חתיכות מלבניות.
חתיכה אחת נכנסת לתחתית תבנית מלבנית משומנת היטב.
מערבבים את כל החומרם של המילוי. מעבירים לתבנית (על הבצק).
מעל מניחים את הבצק שנותר.
אופים בתנור (180°c) במשך 30 דק' או עד שמזהיב.
מבשלים סירופ מ 3 ביצים מעורבבות, סוכר מים ומיץ לימון.
יוצקים מעל את הסירופ.
כשמתקרר חותכים באלכסון.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון