הוראות הכנה
מרכיבים
30 גר' שמרים
3 כפות סוכר
4 כוסות קמח
4 חלמונים
400 גר' מרגרינה בטמפ' החדר
6 כפות מיץ תפוזים
קליפת לימון מגורדת
החומרים למילוי:
קופסת ממרח תמרים
כפית קינמון
6 כפות אגוזים קצוצים
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
להמיס השמרים בסוכר עם מעט מים
להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק
לחלק ל-6 חלקים
לרדד כל חלק לעלה
למרוח את ממרח התמרים ולפזר קינמון ואגוזים
לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית על נייר אפיה
לאפות כ-20 דקות בחום בינוני.
לאחר האפייה ניתן לפזר אבקת סוכר.
(נוח יותר לחתוך כשהעוגה לא התקררה לגמרי)
מגיש:
מקור: סגנון
שתף את המתכון