חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת בשר מגולגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקחתי את המתכון מחברה, עשיתי בבית ונורא אהבתי! brיצא טעים בטירוף!!
רולדת בשר מגולגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקחתי את המתכון מחברה, עשיתי בבית ונורא אהבתי! brיצא טעים בטירוף!!
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
חצי קילו בשר טחון(עוף או הודו לא משנה)
2 בצלים
שום כתוש
טימין, פלפל, מלח, אבקת מרק עוף(טיפונת).
ביצה ושומושום
אופן ההכנה
להפשיר בצק עלים-משהו כמו תבנית אפייה מבחינת גודל.
לטגן בצל, יחד עם השום ולהוסיף את הבשר הטחון.
שימו לב -כשמטגנים את הבשר הוא הופך לגושים, צריך להפריד את הגושים עם מזלג לאורך הטיגון.
להוסיף תבלינים...
להכניס לתוף הבצק ולגלגל..
למרוח ביצה מעל ולהוסיף את השומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש, 200 מעלות, חצי שעה והמעדן מוכן 🙂
בתאבון!
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון