חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת טלה סגנון גורדון ראמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת טלה במילוי מחית אפרסקים מדהים סופני שווה את ההשקעה
רולדת טלה סגנון גורדון ראמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת טלה במילוי מחית אפרסקים מדהים סופני שווה את ההשקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דף שומן טלה בגודל 20X25 ס"מ עובי 1/2 ס"מ להזמין אצל הקצב
3 נתחי פילה טלה בגודל 20X25 ס"מ
200 ג"ר חזה אווז פרוס דק
3 -4 פרוסות חלה חתוכים עבה
קופסת אפרסקים מסוננת
1/4 כוס שמן זית
50 ג"ר צנוברים קלויים על מחבת
מלח גס
פלפל שחור גרוס עבה
כמון טחון
חוט קשירה או רשת שניתן להשיג אצל הקצבים או ברשתות השיווק
אופן ההכנה
1. במעבד מזון קוצצים את הלחם האפרסקים הצנוברים ו 1/8 כוס שמן זית
ממליחים ומפלפלים עד קבלת עיסה יציבה
2. על משטח עבודה מניחים את דף השומן ומתבלים תוך עיסוי בפלפל שחור מעט מלח גס וכמון
3. יוצרים מעיסת המילוי נקניק ומניחים באמצע הדף לרוחבו
4. מניחים משני צידי המילוי את נתחי פילה הטלה
5. מגלגלים ומהדקים היטב
6. שוטחים ניילון נצמד בגודל 30X50 ס"מ
7. באמצע הניילון מסדרים לרוחבו 2 שורות פרוסות חזה אווז
8. מניחים את הרולדה על חזה האווז מגלגלים תוך הידוק לגליל וסוגרים את קצותיו בסיבוב
9. מכניסים למקרר לשעה
10. מוציאים מהמקרר וקושרים במהודק בחוט הקשירה או ברשת מהודקת
11. על מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית סוגרים עד הזהבה את הרולדה מכל צידיה
12. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות ל 40 דקות
13. מוציאים ומניחים ל15 דקות לפני פריסה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גורדון ראמזי
שתף את המתכון