הוראות הכנה
מרכיבים
1 דף שומן טלה בגודל 20X25 ס"מ עובי 1/2 ס"מ להזמין אצל הקצב
3 נתחי פילה טלה בגודל 20X25 ס"מ
200 ג"ר חזה אווז פרוס דק
3 -4 פרוסות חלה חתוכים עבה
קופסת אפרסקים מסוננת
1/4 כוס שמן זית
50 ג"ר צנוברים קלויים על מחבת
מלח גס
פלפל שחור גרוס עבה
כמון טחון
חוט קשירה או רשת שניתן להשיג אצל הקצבים או ברשתות השיווק
אופן ההכנה
1. במעבד מזון קוצצים את הלחם האפרסקים הצנוברים ו 1/8 כוס שמן זית
ממליחים ומפלפלים עד קבלת עיסה יציבה
2. על משטח עבודה מניחים את דף השומן ומתבלים תוך עיסוי בפלפל שחור מעט מלח גס וכמון
3. יוצרים מעיסת המילוי נקניק ומניחים באמצע הדף לרוחבו
4. מניחים משני צידי המילוי את נתחי פילה הטלה
5. מגלגלים ומהדקים היטב
6. שוטחים ניילון נצמד בגודל 30X50 ס"מ
7. באמצע הניילון מסדרים לרוחבו 2 שורות פרוסות חזה אווז
8. מניחים את הרולדה על חזה האווז מגלגלים תוך הידוק לגליל וסוגרים את קצותיו בסיבוב
9. מכניסים למקרר לשעה
10. מוציאים מהמקרר וקושרים במהודק בחוט הקשירה או ברשת מהודקת
11. על מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית סוגרים עד הזהבה את הרולדה מכל צידיה
12. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות ל 40 דקות
13. מוציאים ומניחים ל15 דקות לפני פריסה
מגיש:
מקור: גורדון ראמזי
שתף את המתכון