חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת סלמון מעושן עם "קוויאר" פורטבלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת סלמון מעושן עם "קוויאר" פורטבלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 פרוסות דקות של סלמון מעושן
¾1 כפות גבינת עיזים
1 כף שמן ריחן ירוק
1 כף שמן ריחן סגול
1 קרקר ג'ינג'ר (קנוי)
½1 ק"ג פטריות פורטבלו
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
½1 בצלצלי שאלוט כתושים
1 כף חומץ
אופן ההכנה
טוחנים את הפטריות במעבד מזון. בסיר גדול, על אש גבוהה, מחממים את שמן הזית. מוסיפים את הבצלצלים ואת השום. מערבבים בעקביות ומבשלים עד להתרככות כשתי דקות. מוסיפים את הפטריות, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מתאדים, כחצי שעה. מגבירים את האש, מוסיפים חומץ ומערבבים עד שגם החומץ מתאדה. מורידים מהאש ומתבלים במעט מלח ופלפל.
מפזרים את גבינת העזים על הסלמון המעושן. מגלגלים את הסלמון כך שהגבינה תישאר בתוכו. מקררים את הגליל כחצי שעה על מנת שיתקשה מעט. בעזרת סכין חדה נפטרים מעודפי סלמון בקצוות וחותכים את הגליל לפרוסות דקות.
מניחים את פרוסות הרולדה בצלחת בצורה מסודרת. מניחים כפית מקוויאר הפורטבלו בקצה של כל רולדה. מניחים קרקר בכל צלחת ומקשטים במעט שמן ריחן ירוק וסגול.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון