הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
350 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
1 כפית קינמון
למלית:
1 צנצנת ממרח
1 כוס אגוזים קצוצים (לוז, מלך או פקאן)
1 כוס שוקולד-צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
1 ביצה, להברשה
מעט אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1. מכינים בצק שק"ם ומחלקים אותו ל-3 חלקים שווים. מקררים חצי שעה במקרר.
2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
3. מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח ומורחים עליו בנדיבות ממרח.
4. זורים על הממרח אגוזים ושבבי שוקולד.
5. מגלגלים לרולדה ומהדקים את הקצוות.
6. מברישים בביצה וזורים למעלה מעט אגוזים.
7. שולחים את הרולדות לתנור ל-20 דקות, או עד שהמאפה מזהיב והבית מתמלא בניחוח. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ופורסים,
8. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון