הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ביסקוויטים
2 חפיסות שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף קקאו
2 כפות סוכר
1 שקית אבקת וניל
תבנית מלבנית
אופן ההכנה
1. שמים את הביסקוויטים בקערה ומועכים אותם.
2. שמים בסיר נפרד את מיכל השמנת המתוקה, שוברים את השוקולד ומוסיפים. מוסיפים את הקקאו , הסוכר והווניל. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
3. מעבירים את הבלילה לקערה עם הביסקוויטים. מערבבים ומעבירים לתבנית מלבנית. עוטפים בנייר כסף ושמים במקפיא למשך שעתיים.
4. לאחר שעבר הזמן..............
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון