הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פתי בר
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 מרגרינה
4 כפות יין ענבים(מתוק)
1 כפית תמצית וניל
16 כפות חלב
נייר כסף ( אלומיניום)
אופן ההכנה
לפורר את הפתי בר לא לפירורים דקים
להוסיף את כול החומרים לסיר כוללהפתי בר לבשל בסיר על אש קטנה
עד שכול החומרים מעורבבים יחדו לתת לזה להתקרר 15 דק' לחלק ל-2
לפרוס נייר אלומיניום להניח בקצה של הנייר את התערובת ולגלגל לרולדה.
להקפיא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון