חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת שוקולד קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו מרענן לימים חמים אפשר להוסיף לימונענע בצד
רולדת שוקולד קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו מרענן לימים חמים אפשר להוסיף לימונענע בצד
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פתי בר
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 מרגרינה
4 כפות יין ענבים(מתוק)
1 כפית תמצית וניל
16 כפות חלב
נייר כסף ( אלומיניום)
אופן ההכנה
לפורר את הפתי בר לא לפירורים דקים
להוסיף את כול החומרים לסיר כוללהפתי בר לבשל בסיר על אש קטנה
עד שכול החומרים מעורבבים יחדו לתת לזה להתקרר 15 דק' לחלק ל-2
לפרוס נייר אלומיניום להניח בקצה של הנייר את התערובת ולגלגל לרולדה.
להקפיא.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון