חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת שמרים במילוי תפוח, סילאן וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת שמרים במילוי תפוח, סילאן וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כמות בצק שמרים מתוק בסיסי (ע"ע)
8 תפוחי עץ ירוקים נקיים מליבה וחתוכים לקוביות
3 כפיות מחוקות קינמון טחון
4 כפות סילאן
3 כפות סוכר
1 ביצה טרופה
1 כפית שמן
אופן ההכנה
מערבבים את התפוחים עם הקינמון, הסילאן והסוכר ומניחים בצד. מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה שטוח. מסדרים מחצית מכמות התפוחים לאורך צד אחד של הבצק ומגלגלים לרולדה. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על התהליך עם חלקו השני של הבצק.
מערבבים את הביצה עם השמן ומברישים את הרולדות בתערובת הנ"ל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות (או להשחמה יפה).
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון