הוראות הכנה
מרכיבים
1 כמות בצק שמרים מתוק בסיסי (ע"ע)
8 תפוחי עץ ירוקים נקיים מליבה וחתוכים לקוביות
3 כפיות מחוקות קינמון טחון
4 כפות סילאן
3 כפות סוכר
1 ביצה טרופה
1 כפית שמן
אופן ההכנה
מערבבים את התפוחים עם הקינמון, הסילאן והסוכר ומניחים בצד. מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה שטוח. מסדרים מחצית מכמות התפוחים לאורך צד אחד של הבצק ומגלגלים לרולדה. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על התהליך עם חלקו השני של הבצק.
מערבבים את הביצה עם השמן ומברישים את הרולדות בתערובת הנ"ל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות (או להשחמה יפה).
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון