חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדה טעימה בטעם תות.
רולדת תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדה טעימה בטעם תות.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח מנופה
3 כפות אבקת קקאו
מוס תות (ראה מתכון- "מוס תות")
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים שתי תבניות מרובעות בנייר אפיה ומכינים 2 מגבות מטבח נקיות.
2. מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר כ-5 דקות במהירות גבוהה. מוסיפים את הקמח והקקאו ומקפלים פנימה עד שנוצרת עיסה אחידה. מחלקים את העיסה לשתי התבניות ומשטחים על גבי נייר האפיה. אופים 10-12 דקות, מוציאים מהתנור והופכים את הבסיס האפוי על המגבת הנקייה. מקלפים בעדינות את נייר האפייה ומגלגלים את המגבת יחד עם הבסיס לרולדה. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
3. מכינים את מוס התות ומקררים במקרר כחצי שעה בלבד פותחים את המגבת עם הסיס ומסלקים את המגבת. מורחים על הבסיס שכבת מוס בעובי 2 ס"מ ובמרחק 2 ס"מ מהשוליים. מגלגלים לרולדה ומאחסנים במקרר כשעה לפני ההגשה.
מגיש: D.S.K
מקור: שף- מוסף האוכל החודשי של לאישה
שתף את המתכון