הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח מנופה
3 כפות אבקת קקאו
מוס תות (ראה מתכון- "מוס תות")
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים שתי תבניות מרובעות בנייר אפיה ומכינים 2 מגבות מטבח נקיות.
2. מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר כ-5 דקות במהירות גבוהה. מוסיפים את הקמח והקקאו ומקפלים פנימה עד שנוצרת עיסה אחידה. מחלקים את העיסה לשתי התבניות ומשטחים על גבי נייר האפיה. אופים 10-12 דקות, מוציאים מהתנור והופכים את הבסיס האפוי על המגבת הנקייה. מקלפים בעדינות את נייר האפייה ומגלגלים את המגבת יחד עם הבסיס לרולדה. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
3. מכינים את מוס התות ומקררים במקרר כחצי שעה בלבד פותחים את המגבת עם הסיס ומסלקים את המגבת. מורחים על הבסיס שכבת מוס בעובי 2 ס"מ ובמרחק 2 ס"מ מהשוליים. מגלגלים לרולדה ומאחסנים במקרר כשעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: שף- מוסף האוכל החודשי של לאישה
שתף את המתכון