הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
2 אצות נורי.
עלי תרד.
2 נתחי דג טונה טרייה.
פירורי לחם לבנים.
לבלילה.
כוס קמח.1 ביצה.מי קרח. מלח. פלפל שחור.
לרוטב
כף וואסבי. כוס יין לבן יבש .1 שמנת לבישול. 5 ס"מ גינגר מגורד דק.חצי כוס רוטב סויה
מבשלים הכל יחד כ 15 דקות . ומסננים.לקבלת נוזל ללא פרורים
אופן ההכנה
על עלי האצה מניחים עלי תרד
מניחים את הדג. ושוב עלי תרד ומגלגלים לרול.להדבקה מרטיבים במים.
טובלים בבלילה בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק.
אם לא ניכנס לסיר הטיגון חותכים לשנים
הגשה.
חותכים לפרוסות 1 ס"מ מסדרים בצלחת 4-5 חתיכות ומפזרים רוטב בצד ומעל ומגישים .
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון