חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה קלה ביותר, הטעם נפלא, חשוב להקפיד על טמפרטורות וזמנים.
רוסטביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה קלה ביותר, הטעם נפלא, חשוב להקפיד על טמפרטורות וזמנים.
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר המיועד לרוסטביף במשקל של כ-2 קילו. (במרכולים), חרדל פשוט, רוטב סויה.
אופן ההכנה
הפשרה במקרר של הבשר, כיממה. מריחת רשת התנור בשמן סויה, להשאירה מחוץ לתנור. הדלקת התנור בטמפרטורה של 250 מעלות, והמתנה של 20 דקות כדי שהתנור יהיה חם מאד.
שטיפה של הבשר, מריחה-עיסוי שלו בתערובת של חרדל ורוטב סויה.
כשהתנור לוהט, להכניס את הבשר-על הרשת למרכזו. (מטעמי נקיון מומלץ להניח מתחת לרשת תבנית ובה נייר אלומיניום ,אליה יינגרו נוזלים מהבשר הנצלה.)
אחרי 20 דקות בדיוק, להנמיך את חום התנור ל-200 מעלות. להניח לבשר להמשיך ולהיצלות עוד 40 דקות, לכבות את התנור. אין צורך להפוך את הבשר במהלך הצליה.
אחרי כ-15 דקות להוציא את הבשר ולהניחו על צלחת עד שיהיה פושר.
בסכין חדה מאד לפרוס פרוסות דקות.
ניתן להכין כל רוטב שהוא. (בצל ושום מטוגנים, פרוסות גזר,פטריות, מלח,פלפל, מעט יין אדום, מעט חרדל, כף קמח, כוס מים רותחים, בחישה נמרצת ואש קטנה לכמה דקות.)לא הכרחי.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון