חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף אנטריקוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוסטביף אנטריקוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח אנטריקוט משובח וטרי במשקל של כ-3 ק"ג
שמן זית
6 שיני שום חצויות
½ כוס חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
פלפל שחור גרוס
ענפי טימין
2 כוסות יין קברנה סוביניון משובח
אופן ההכנה
מעסים היטב את נתח הבשר בשמן הזית. בעזרת סכין חדה יוצרים חורים בצידו האחד של הבשר ונועצים בהם את חצאי שיני השום.
מערבבים את החרדל עם הדבש והפלפל השחור (לפי הטעם). מושחים את הבשר בתערובת ומפזרים מעל את ענפי הטימין. עוטפים את הבשר היטב בשתי שכבות של נייר אלומינים. מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך שעה ושלושת רבעי.
לאחר הצלייה משאירים בתנור למשך 8 דקות נוספות אך הפעם עם פתח קטן בנייר הכסף. לאחר מכן מוציאים החוצה ונותנים לנתח לנוח עוד 10 דקות.
מצמצמים את היין במחבת על אש קטנה לקבלת מחצית הכמות. לאחר פריסת נתח הבשר מזליפים מהרוטב על הפרוסות.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: עיתון מעריב צילום Tough Cookie
שתף את המתכון