חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף מדהים בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוסטביף בסיר בישול איטי מדהים br* רצוי לכבוש אותו לילה במקרר
רוסטביף מדהים בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוסטביף בסיר בישול איטי מדהים br* רצוי לכבוש אותו לילה במקרר
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
2-1.5 ק"ג בשר בקר קפוא לא מוכשר מסוג צוואר,צלע, כתף,פילה מדומה
6 שיני שום חתוכים לשניים לאורכם
1 פלפל שחור גס
2 כפות טימין יבש
2 כפות גרגירי חרדל
2 על דפנה
10 עלי רוזמרין
1/2 כף מלח גס
1/2 כפית אבקת צילי
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
יישון הבשר
מניחים את הבשר בתבנית אלומיניום ונועצים בו באופן שווה את עוקצי השום מורחים היטב את הבשר בנדיבות בשמן זית מורחים תוך עיסוי את כל התבלינים באופן שווה ומוסיפים את יתרת השמן מכסים את התבנית בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה
1. מחממים סיר בישול איטי כ 15 דקות בחום גבוהה.
2. מעבירים את הבשר עם הרוטב לסיר הבישול האיטי ומכסים ל 30 דקות
3. מעבירים את הסיר לחום נמוך (LOW) וממשיכם לבשל כ 6 שעות למידת מדיום או 9 שעות למידת וול דאן
4. בחצי השעה האחרונה כדאי להסיר את המכסה מהסיר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון