הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
2-1.5 ק"ג בשר בקר קפוא לא מוכשר מסוג צוואר,צלע, כתף,פילה מדומה
6 שיני שום חתוכים לשניים לאורכם
1 פלפל שחור גס
2 כפות טימין יבש
2 כפות גרגירי חרדל
2 על דפנה
10 עלי רוזמרין
1/2 כף מלח גס
1/2 כפית אבקת צילי
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
יישון הבשר
מניחים את הבשר בתבנית אלומיניום ונועצים בו באופן שווה את עוקצי השום מורחים היטב את הבשר בנדיבות בשמן זית מורחים תוך עיסוי את כל התבלינים באופן שווה ומוסיפים את יתרת השמן מכסים את התבנית בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה
1. מחממים סיר בישול איטי כ 15 דקות בחום גבוהה.
2. מעבירים את הבשר עם הרוטב לסיר הבישול האיטי ומכסים ל 30 דקות
3. מעבירים את הסיר לחום נמוך (LOW) וממשיכם לבשל כ 6 שעות למידת מדיום או 9 שעות למידת וול דאן
4. בחצי השעה האחרונה כדאי להסיר את המכסה מהסיר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון