חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסט ביף סינטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הרואים ברוסט ביף של סנטה את אחד המעדנים של העולם הקולינרי , הוא פשוט להכנה, טעים אפשר לאכלו חם מיד לאחר ההכנה או כשהוא קר ופרוס דק בכריך מלחם איכותי. brדיאטנים דואגים לציין כי נתח הסינטה הוא מהנתחים הבריאים יותר שבבקר: brדל שומן ועשיר בברזל. ואני ניצן ויקטורוביץ השף של קייטרינג צבעים מתוקים מוסיף: brוגם זול יחסית. אז מה ניבחר? אנטריקוט או סינטה?
רוסט ביף סינטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הרואים ברוסט ביף של סנטה את אחד המעדנים של העולם הקולינרי , הוא פשוט להכנה, טעים אפשר לאכלו חם מיד לאחר ההכנה או כשהוא קר ופרוס דק בכריך מלחם איכותי. brדיאטנים דואגים לציין כי נתח הסינטה הוא מהנתחים הבריאים יותר שבבקר: brדל שומן ועשיר בברזל. ואני ניצן ויקטורוביץ השף של קייטרינג צבעים מתוקים מוסיף: brוגם זול יחסית. אז מה ניבחר? אנטריקוט או סינטה?
הוראות הכנה
מרכיבים
(לצורך ההכנה יש לבקש מהקצב נתח סינטה מיושן הייטב ונקי מן הגיד העליון והשומן העוטף אותן).
נתח סינטה במשקל 1.5 ק'ג.
6 שיני שום.
2 כפות חרדל גרגרים.
1 כף חרדל חלק (חריף).
כף רוזמרין טרי קצוץ גס
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
נועצים את להב הסכין בבשר ויוצרים 6 חורים קטנים אליהם נועצים את שיני השום.
ממליחים ומפלפלים את הבשר ומשהים למשך מספר דקות.
מערבבים את שני סוגי החרדלים והרוזמרין הקצוץ הייטב, מורחים את נתח הבשר ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
מחממים מחבת גדולה משומנת מעט מניחים את הבשר וצורבים קלות מכל הצדדים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 15 דקות או יותר (מומלץ לאכול רוסט ביף כשהוא עשוי מדיום רר,
מוסיפים זמן עשיה בהתאם לעומק הבישול מדיום 20 דקות, מדיום וול 25 דקות וכן הלאה).
מוציאים מהתנור נותנים לבשר לעמוד מספר דקות פורסים ואוכלים.
בתאבון
מגיש: צבעים מתוקים
מקור:
שתף את המתכון