הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח תופח קטן
1 מרגרינה רכה
1 שמנת חמוצה
חבילת לוקום בטעם הרצוי לכם
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ללוש ביד היטב את כל החומרים, הבצק רטוב
לתת לנוח כשעה
לקמח משטח עבודה לרדד דק הבצק וליצור משולשים
לחתוך הלוקום לגודל הרצוי למשולשים ולהניח הלוקום על החלק הרחב של המשולש
ולגלגל עד לקצה המשולש
לקמח תבנית או להניח נייר אפיה ולאפות בחום בינוני
לפזר אבקת סוכר מעל
בתיאבון
מגיש:
מקור: דורית
שתף את המתכון