חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבועי בראוניס שוקולד ללא קמח של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל כך פשוט כל כך טעים קל מאוד להכנה
ריבועי בראוניס שוקולד ללא קמח של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל כך פשוט כל כך טעים קל מאוד להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאהמרגרינה בטמפרטורת החדר
כוס ורבע סוכר - מתוק מתוק--אפשר להוריד מכמות הסוכר.
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
5 ביצים שלמות
200 גרם אגוזים קצוצים
אפשר להוסיף מעט שוקולד צ'יפס ומעט צימוקים - לא חובה.
אופן ההכנה
1.ממיסים שוקולד וחמאה על להבה מאד נמוכה -תוך בחישה מתמדת.
2.מסירים מהאש.
3.מוסיפים בבחישה מהירה כל פעם ביצה.
4.מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים -כל הזמן לבחוש.
אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק שמוכן.
יש קרום פריך מעל לעוגה.
מצננים היטב ורק אז פורסים.
לפרוס ריבועיות קטנות--הבראוניס מאד עשיר בטעמו.
כדאי מיד להניח כל חתיכה בספלון ניר.
כדאי לאפות בתבנית בינונית חד פעמית-מרובעת או מלבנית.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון