הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאהמרגרינה בטמפרטורת החדר
כוס ורבע סוכר - מתוק מתוק--אפשר להוריד מכמות הסוכר.
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
5 ביצים שלמות
200 גרם אגוזים קצוצים
אפשר להוסיף מעט שוקולד צ'יפס ומעט צימוקים - לא חובה.
אופן ההכנה
1.ממיסים שוקולד וחמאה על להבה מאד נמוכה -תוך בחישה מתמדת.
2.מסירים מהאש.
3.מוסיפים בבחישה מהירה כל פעם ביצה.
4.מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים -כל הזמן לבחוש.
אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. לבדוק שמוכן.
יש קרום פריך מעל לעוגה.
מצננים היטב ורק אז פורסים.
לפרוס ריבועיות קטנות--הבראוניס מאד עשיר בטעמו.
כדאי מיד להניח כל חתיכה בספלון ניר.
כדאי לאפות בתבנית בינונית חד פעמית-מרובעת או מלבנית.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון