הוראות הכנה
מרכיבים
350 תות שדה
300 ג"ר אוכמניות
300 ג"ר תות יער
2 תפוחי עץ פרוסים לרבעים או פרוסות
כף מיץ לימון
1 ק"ג סוכר
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
מערבבים ,בקערה גדולה ,את כל רכיבי הפרי עם כל החומרים ונותנים לכל המסה לעמוד לילה
(מה שיתקבל זה פירות שרויים במיץ)
מסננים במסננת ומפרידים את הסירופ מהפרי
מרתיחים, בסיר כבד, את הנוזלים מנמיחים אש ומצמצמים כמחצית השעה (מכפים את הנוזל הלבן שיווצר מעל) מוסיפים את הפרי למחצית שעה נוספת או עד שמסמיך.
מוציאים את רבעי התפוחי עץ
מעבירים לצנצנות שעוקרו במים רותחים אוטמים היטב.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון