הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר אפרסקים מקולפים ומגולענים חתוכים לקוביות
500 ג"ר מנגו קלוף ופרוס חתוך לקוביות
2 כפות לימון
1/4 כפית מלח
800 ג"ר סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 מקל קינמון
אופן ההכנה
1. לסיר גדול מכניסים את הפירות ומכסים במים
2. מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים על אש ביננוית
3. מורידים את האש לנמוכה ומבשלים כשעה עד התעבות הנוזל
(לבדיקה לוקחים כפית מורחים מעט מהנוזל על השיש מחכים 2 דקות ומעבירים אצבע באם משאיר סימן של האצבע סימן שמוכן)
4. מעבירים לצנצנות שנסגרות היטב לאחר פיסטור הצנצנת.
5. ניתן לשמור כ 6 חודשים על מדף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון