הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות פרי - חתוך לחתיכות לא קטנות (לרבעים או לשמיניות)
1 כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
שוטפים .ת'פירות, חותכים, ויחד עם הסוכר ועם מיץ לימון שמים באופה לחם. מפעילים תוכנת ריבות (JAM), אחרי הבישול חובה לקרר היטב ולהכניס למקרר, אחרת הריבה תישאר דלילה.
הכי אני אוהבת שזיפים, אבל גם אפרסקים ונקטרינות הולכות נהדר, וכמובן אפשר לערבב בינהם.
היזהרו, ריבה ביתית בקלי קלות ממכרת!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון