חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת תותים ושסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתקופה זו, שלהי עונת התותים ותחילת עונת השסק, זה בדיוק הזמן לריבה מיוחדת זו. המתיקות של התותים עם החמצמצות הנהדרת של השסק בתחילת עונתו יוצרים ריבה פשוט פנטסטית. brמומלץ בחום!
ריבת תותים ושסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתקופה זו, שלהי עונת התותים ותחילת עונת השסק, זה בדיוק הזמן לריבה מיוחדת זו. המתיקות של התותים עם החמצמצות הנהדרת של השסק בתחילת עונתו יוצרים ריבה פשוט פנטסטית. brמומלץ בחום!
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שסק מגולענים וחתוכים גס
½ ק"ג תותים חתוכים גס
½ ק"ג סוכר
1 כוכב אניס
2-3 גרגרי הל
1 כפית מיץ לימון
½ כפית נענע מיובשת
אופן ההכנה
מניחים את כל המצרכים בסיר גדול ומבשלים עם מכסה על להבה גבוהה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים נוספות. את ה-20 דקות האחרונות של הבישול מבשלים ללא מכסה. מעבירים את הריבה, בעודה רותחת, לצנצנות מעוקרות.
ניתן לשמור במקרר ולהגיש קר או בטמפ' החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון